Ensinnäkin kuvahaasteeseen. Mulla oli vaikeuksia päättää, millä tavalla lasken neljännen kansion, joten seuraavat kaksi kuvaa osallistuvat haasteeseen:



Jälkimmäinen kuva on otettu, kun Jekku vaihtoi hampaitaan. Kuva on varmaankin lähetetty kasvattajalle arvioitavaksi. Ja joo, ei noista nysistä mitään komeaa purentaa muodostunut.

Ensimmäisessä kuvassa Jekku lohduttaa murtunutta emäntäänsä. En kyllä yhtään muista tuon ensimmäisen kuvan historiaa.

Piitu on siis tosiaan aloittanut juoksunsa ja Jekku tajuaa asian! Silloin kauan sitten ei ymmärtänyt Riinan juoksuja ollenkaan, ei haistellut eikä mitään. Nyt ulkona lutkuttaa Piitun pissoja ja toisinaan sisällä innostuu kosiskelemaan Piitua. Onpa hassua, että silloin aikoinaan ei Riinan juoksuihin reagoinut kuinkaan ja nyt Piitun juoksuihin reagoi. (Kamala ikävä taas iski Riinaa...).

Me ei muutes asuta ollenkaan maalla, mutta 500 metrin päästä meidän kotoa on kulkenut ilveksiä! Tänään lenkillä itsekin huomasin ne jäljet ja koirat olivat ihan innoissaan jäljistä.

Mie tuossa juuri havahduin, että jos meinaan nyt kesällä osallistua Piitun kanssa agin alkeiskurssille, täytyy meidän myös läpäistä hallittavuustesti. Pakko on treenata tuolle tytölle hieman malttia. Ongelmia tuskin tulee muun kuin paikallapysymisen kanssa. Eihän tuo neitokainen millään meinaa jäädä paikoilleen odottamaan, kun mami ja namit menee kauas. Noh, jospa saataisiin kärsivällisyyttä parannettua.

Tälläistä tällä kertaa.