Nyt en kirjoita pitkästi, kun viimeksi suurella vaivalla kirjoitettu teksti hävisi.

Piitu tosiaan sai pentutokokurssin päätökseen ja paljon tyttö oppi kurssin aikana. Eilen käytiin sitten näyttelytreeneissä. Olen kyllä ylpeä tytön eilisestä käytöksestä. Parkkihalliin mennessä hetken räksytti, mutta todella pian hiljeni ja loppu ajasta ei juuri jaksanut kiinnostua muista koirista. Nätistihän tuo antaa kopeloida ja ihmiset ovat ihania, mutta mie itse oon niin rähmäkäpälä. Koiran asetteleminen vaan on mulle niin vaikeaa. Näyttelytreenin jälkeen käytiin kaupunkikävelyllä. Eilen illalla oli sitten Jekun henkilökohtaisen ajan vuoro. Käytiin tokotreeneissä ja kaupunkilenkillä. Tottiksessa Jekku oli ihan hyvä, mutta vaan niin pirun kiihkeä. Koko ajan kuului piippausta ja pahimmissa kohdissa haukkua. Miten tuon rakin saisi hiljaiseksi? Otettiin paikallamakuuta, kaukoja ja liikkeestä seisomista. Liikkeestä seisominen sujuu hyvin todella suurella vartaloavulla, mutta eiköhän tuostakin vielä päästä eroon.

Piitu alottelee juoksujaan, joten näyttelykoulutukset taisi sitten olla tässä. 22. päivä on mätsäri, jospa mennään sinne harjottelemaan. Mietin tässä, otanko Jekunkin mukaan.

Käytiin eräs sunnuntai supemetsällä. Jekulle 4 tunnin haukun jälkeen kaivettiin supi. Äijä ei käynyt olleenkaan tuossa välissä maan pinnalla itsestään ilmoittamassa. Olishan se ollu liian helppoa, että niin ois saanu koiran pois. Nyt Pasi sitten kaivoi reilun metrin osin routaista maata. Piitu sai retuutta supin raatoa. Kuuma tyttö tuo kyllä on.

Meitä kävi moikkaamassa bt-tyttö Ruska. Jekku ja Ruska taisivat hyvin muistaa toisensa, koska kauhea takaa-ajo ja juoksu alkoi aivan sillä sekunnilla, kun toisensa näkivät. Mitä sitä turhaan nuuskimaan, pihaa vaan ympäri tuhatta ja sataa. Piitu ei sitten meinannutkaan alistua Ruskalle. Taisi tuo viimein alistua, koska rauha tosi nätisti olivat, kun sisälle päästiin. Kyllä oli koirilla kivaa, kun sai samanluonteista seuraa.

Piitun punnitsin 8 kuukautispäivänä ja painoa oli ruhtinaalliset 5,7 kg ja viime kuusta ei ollut tullut yhtään lisää. Tosin tiedä sitten, kuinka tarkka meidän vaaka on. Jekku pääsi hoidossa laihtumaan ja painoi viikko sitten ell luona käydessä vaan 6,9 kg.

Tälläistä tänne ja nyt jos tää kone hävittää mun kirjoituksen, niin en vastaa teoistani.