Eilen oli Savitaipaleen ryhmis, johon suunnistettiin Piitun (9 kk ja 1 vk) kanssa. Tuloksena ERI ja PN2 ja varaserti. Arvostelu oli mainio:

"Vielä raaka versio tulevasta. Kauniisti liikkuva, mallikan narttu, jolla eritt. hyvät mittasuhteet ja ilme, eritt. hyvä ylälinja, hyvä rintakehä, sopiva luusto, erinom. karvapeite ja väri, hyvin kiinnittynyt häntä. Vielä kovin pentumainen, mutta lupaava. " Tuomari (Veli-Pekka Kumpumäki) oli vielä Kimmolle sanonut, että muuten todella hieno koira, mutta tarvii vielä aikaa. Olisihan esim. parta aika jees ;) Hienosti tyttö kyllä esiintyi ja mamma oli kovin ylpeä!

Nyt tyttö on Kimmon luona tutustumassa stadilaiselämään. Toivottavasti likka osaa käyttäytyä, ettei tarvi nolostua.

Jekulla aukesi tassu lenkillä viime viikon perjantaina. Kova lumi rikkoi anturan reunan. Noh, tassua sitten putsailin yms ja Jekkua pidin levossa. Luulin jo tassu parantuneen ja vein Jekun lenkille. Tassupa taas aukesi ja nyt ollaan taas jouduttu pitämään Jekkua levossa. Vielä tassu näyttää aika pahalta. Juuri kun päästiin agilityn pariin palaamaan, tuli tätä per**leen pakkolepoa. Kyllä ärsyttää.